HKC/Creon Kozijnen – Veldkampioenen

Zaterdag 28 oktober zijn de veldkampioenen bij HKC/ Creon Kozijnen gehuldigd. Er waren maar liefst 6 kampioenen (en daarnaast eindigden HKC/Creon Kozijnen 1 en 2 ook bovenaan in hun poule). Voor alle teams waren er leuke toespraken, cadeautjes en natuurlijk het oplopen tijdens de kampioenenparade!
Kampioensparade

HKC/Creon Kozijnen F2, gesponsord door De Klerk, zijn kampioen geworden door 12 punten uit 6 wedstrijden te halen. Dit team heeft 120 keer gescoord. De kampioenen zijn Fleur, Ralph, Senn, Mats, Brecht en trainer/coach Ruud. Knappe prestatie!

Met 6 punten voorsprong op nummer 2 en 3 uit de poule en een doelsaldo van +97 is HKC/Creon Kozijnen E3, gesponsord door Deltabrug Beheer, de terechte kampioen. De felicitaties zijn voor Tess, Ariane, Sara, Lars, Tim en trainer/ coaches Ilse en Melissa.

HKC/Creon Kozijnen E2 won de laatste wedstrijd met 2-17 en kon de kampioensvlag hijsen. Deze ploeg, gesponsord door Deltabrug Beheer, heeft slechts 1 keer gelijk gespeeld en verder alleen maar overwinningen geboekt in deze najaars competitie. Goed gedaan en de felicitaties zijn voor Tess, Meis, Nikky, Hugo, Ids en trainer/coaches Stephan en Janine.

Ook HKC/ Creon Kozijnen E1 haalde het kampioenschap binnen door alle wedstrijden te winnen. Tegen Viko werd het spannend 15-16, maar de overige wedstrijden werden ruim gewonnen. Dit team gesponsord door Deltabrug Beheer werd zo dus ongeslagen kampioen met 92 gescoorde goals, klasse! Gefeliciteerd Joeri, Job, Sara, Lize, Maaike en trainer/ coaches Britt, Iris en Kevin.

HKC/Creon Kozijnen C3 werd kampioen door in de laatste wedstrijd met 7-5 te winnen. Deze winst was nodig want ze kwamen daarmee op een gedeelde 1e plek met PKC C3. In de eerste wedstrijd moest de C3, gesponsord door BUKO er nog inkomen, maar dit was dan ook gelijk het enige verlies (5-4 tegen PKC). Daarna waren er alleen nog maar overwinningen. Gefeliciteerd allemaal! Het team bestaat uit trainer/coaches Robin, Quinten en Jennifer en de spelers Jan, Mees, Quinn, Sven, Willem, Anouk, Ize, Lotte, Jette en Anieke.

HKC/Creon Kozijnen B1 is kampioen geworden in de 1e klasse, een mooi resultaat. In de kampioenswedstrijd werd er ruim gewonnen van KCC B1 zodat de eerste plaats een feit is voor het team, gesponsord door Goodweek. Aan het begin van de competitie was het nog even zoeken en werd er nog gelijk gespeeld tegen RWA, maar dit bleek ook het enige puntverlies. Felicitaties voor trainer/coaches Friso en Frank en natuurlijk de spelers Ilse, Melissa, Mary-Grace, Amber, Fenne, Lieke, Rick, Levi, Quinten, Sill en Noah. Door dit resultaat promoveert de B1 na de zaal naar de Hoofdklasse. Een mooie promotie waardoor na de zaalcompetitie HKC/Creon Kozijnen D1, C1 en B1 in de hoogste klasse gaan spelen.

📷 H. van Kekerix

Clinic Spelenderwijs Verbeteren