HKC/Creon Kozijnen huldigde haar zaalkampioenen

HKC/Creon Kozijnen E4, dat gesponsord wordt door Deltabrug Beheer BV Vastgoed, was één van de eerste ploegen binnen onze vereniging die de kampioensploeg kon hijsen. Met 24 punten uit 12 punten, een doelsaldo van +140 is deze ploeg de terechte kampioen. De felicitaties zijn voor Dylano, Imre, Emma, Vigo en Jodie.

De toppers uit HKC/Creon Kozijnen C3 zijn zaterdag 24 maart voor de tweede keer gehuldigd tijdens de kampioenenparade, want zij zijn tijdens de najaarscompetitie ook kampioen geworden. Wat een prestatie! Dit team, gesponsord door BUKO en YER, bestaat uit Jan, Mees , Quinn, Sven, Willem, Anieke, Anouk, Jette, Lotte, Ize en wordt gecoacht en getraind door Quinten, Robin en Jennifer.

Met 9 punten voorsprong op nummer 2 uit de poule, geen enkele wedstrijd verloren en een doelsaldo van +97 is HKC/Creon Kozijnen A3, gesponsord door Maxima en YER, de terechte kampioen. De felicitaties zijn voor Jelle, Rick, Wesley, Milan, Tijl, Stijn, Britt, Lente, Lotte, Sanne en coaches Henry en Arnold.

Een promotie naar de overgangsklasse dat was de inzet voor de afgelopen zaalcompetitie voor HKC/Creon Kozijnen A1 en dit is gelukt door 2 weken geleden te winnen in een spannende wedstrijd van Synergo en daardoor is deze ploeg ongeslagen kampioen geworden. Wat een topprestatie voor het team van Harry, Marcel en Danny dat gesponsord wordt door Neptune. De terechte kampioenen zijn Kevin, Jonas, Stefan, Guido, Sven, Matthijs, Jodie, Lizz, Valerie, Amy, Rhode en Mirthe.