HKC/Creon Kozijnen D1 speelt zaterdag 23 maart play-off wedstrijden

Aanstaande zaterdag 23 maart 2024 zal HKC/Creon Kozijnen D1 om 11:00uur een play-off wedstrijd spelen in en tegen Nieuwerkerk D1.
Deze play-off wedstrijden zijn als “kwartfinales” tussen de 8 beste ploegen uit de D-Hoofdklasse en zullen uiteindelijk de Nederlands Kampioen D-hoofdklasse zaal seizoen 2023-2024 gaan bepalen.

In de sterke D-hoofdklasse C eindigde HKC/Creon Kozijnen D1 achter SKF en Albatros als beste nummer 3 van de Hoofdklasse. Deze positie geeft dus recht op het spelen van play-off wedstrijden. Nieuwerkerk eindigde als eerste in hun poule en heeft om deze reden zaterdag thuisvoordeel.
Bij winst zal D1 zich plaatsen voor de “halve finales” welke een week later op zaterdag 30 maart gespeeld .
Wint Nieuwerkerk D1 zaterdag dan is het avontuur voor HKC/Creon Kozijnen D1 helaas voorbij.

Programma play-off wedstrijden D-jeugd Hoofdklasse

Zaterdag 23 maart 2024 (kwartfinales)

Tijd Wedstrijd Locatie
13:30u a) Weststellingwerf D1 Dalto/Klaverblad Verzekeringen D1 Wolvega
11:00u b) Nieuwerkerk D1 HKC/Creon Kozijnen D1 Nieuwerkerk
11:00u c) SKF D1 De Meeuwen D1 Veenendaal
10:30u d) Albatros D1 TOP/IAA Fresh D1 Zwijndrecht

Zaterdag 30 maart 2024 (halve finales)

??:??u e) Winnaar a Winnaar c Leusden/Ridderkerk
??:??u f) Winnaar b Winnaar d Leusden/Ridderkerk

Zaterdag 06 april 2024 (finale)

12:30u e) Winnaar e Winnaar e Den Bosch, de Maaspoort
??:??u f) Winnaar b Winnaar d Leusden/Ridderkerk

HKC/Creon Kozijnen D1 hoopt zaterdag uiteraard op veel support tijdens de wedstrijd in Nieuwerkerk.
Kom dus allen naar Sporthal Kleine Vink om het team van coaches Ticho Stuij van den Herik en Lizz Kelderman aan te moedigen!
Voor de thuisblijvers is er ook een livestream van de wedstrijd op YouTube beschikbaar.