HKC/Creon Kozijnen B1 promoveert naar de B-hoofdklasse

HKC/Creon Kozijnen B1 won op zaterdag 9 maart de cruciale wedstrijd bij de nummer 1 van de ranglijst DVO/Transus B2.
Doordat concurrent PSV/lifovragen.nl in deze speelronde verrassend verloor van Synergo B1 was HKC/Creon Kozijnen B1 één speelronde voor het einde van de competitie al zeker van de 2e plaats in de 1e klasse.

Doordat kampioen DVO/Transus B2 niet kan promoveren, De B1 van de vereniging uit Bennekom speelt al op dit niveau, komt HKC/Creon Kozijnen B1 volgend jaar uit in de Hoofdklasse.
Een mooie prestatie van het team van trainers/coaches Friso Verdoorn en Frank Mommers!
In de B-hoofdklasse wordt met schotklok gespeeld wat goed is voor de ontwikkeling van onze jonge talenten.

DSC B1 werd afgelopen zaterdag, in de laatste speelronde van het seizoen, met 21-11 verslagen. Een mooie afsluiting van de zaalcompetitie voor onze B1.
HKC/Creon Kozijnen D1, C1 en B1 zullen komend zaalseizoen allen in de Hoofdklasse gaan spelen. De A1 zaal gaan uitkomen in de overgangsklasse waar ook met schotklok gespeeld zal worden.

Goodweek HKC B1 kampioen

Op de foto het door Goodweek gesponsorde team