HKC B1 herpakt zich tegen KCR B2

Voor de B1 stond na het zure verlies van vorige week tegen Trekvogels B1, KCR B2 op het programma. Na een week weer te hebben getraind, en vooral geprobeerd onze vorm te herpakken waren we er klaar voor!

 

Moment in de wedstrijd HKC B1 - KCR B2De B1 begon met goede en strakke aanvallen, maar het was KCR die de score opende. 0-1. HKC reageerde vrij snel daarna via een schot van Aron. Het andere vak wist vrij snel een gaatje te slaan, via Anieke en Stefan werd er een stand van 3-1 bereikt. De B1 was duidelijk goed aan het spelen, en met veel mooie aanvallen werd er door scores van Aron en Tamara een gat van 4 punten geslagen, 5-1. Door een wat domme actie bij een vrijebal kwam KCR via een strafworp weer wat dichterbij. Maar Anieke scoorde weer snel met een mooi schot. Opnieuw via een strafworp kwam KCR dichterbij en Tamara bepaalde met een doorloopbal de ruststand op 7-3.

In de rust werd gezegd dat we goed aan het spelen waren, maar we moesten gaan letten op details. Omdat we al een aantal strafworpen tegen hadden gekregen, werden alle puntjes weer op de spreekwoordelijke ‘I’ gezet en na de limonade stonden we weer op het veld.

Het was direct in de eerste aanval Stefan die de 8-3 via een schot op het scorebord zette. De 2e helft hadden we de wind mee, en werden er veel schoten gescoord. Door een strafworp van Anieke werd het verschil zelfs 6 punten, want de stand was ondertussen 9-3. Toen was het 2 keer KCR dat scoorde uit een doorloopbal en een schot. Maar Stan scoorde ook nog een doelpuntje en bracht het verschil weer op 5, 10-5. Er werd ondanks de wind veel gescoord met goede aanvallen. De B1 liep uit door 12-6 door doelpunten van Tamara en Twan. KCR benutte opnieuw een strafworp en Stan mocht het laatste doelpunt voor de B1 scoren opnieuw uit een schot werd de eindstand 13-8 bereikt, en floot de goed leidende scheidsrechter voor het laatst.

De B1 lijkt hun vorm te hebben herpakt. En het is taak om de komende week zo door te blijven spelen, vandaag werd er goed gespeeld met duidelijke en zorgvuldige aanvallen. Volgende week staat in Delft Fortuna B2 op ons te wachten en we zien jullie daar graag om 12:30 aan de Schoenmakerstraat 340. Maar eerst spelen wij aanstaande maandag ( 2e paasdag ) op het vriendenschaar toernooi vanaf 13:25 uur zijn wij voor het eerst te zien tegen hoofdklasser Oranje – Wit B1.

Scores van afgelopen zaterdag: Tamara 3x- Anieke 3x – Stefan 2x – Aron 2x – Stan 2x – Twan 1x.

De B1!

Fotoverslag

{artsexylightbox picasaUser=”hkc.competitie.aspiranten” picasaAlbum=”20120407HKCB1KCRB2″ previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

Foto’s: A. Verschoor