HKC 5 kampioen!

HKC 5 mag zich als eerste van de vereniging voorjaarskampioen noemen!!! Na 4 overwinningen op rij kon afgelopen maandag de kampioensbeker voor deze ploeg uit het stof gehaald worden.

Deze laagste seniorenploeg gaat er elke week voor. Ze bereiden zich goed voor op elke wedstrijd, trainen hard o.l.v. Jaco of Martijn. Aan high fives wordt niet meer gedaan, want dit brengt ongeluk zijn ze van mening! De drijfveer voor dit kampioenschap is de beloning bij winst na een uitwedstrijd met een bezoek aan de MAC voor een overheerlijk ijsje en/of hamburger. Bij thuiswedstrijden het liefst het overheerlijke bittergarnituur!!!

De laatste wedstrijd staat gepland op zaterdag 15 juni in Rotterdam tegen OZC. Van belang is dat de punten mee naar Hardinxveld genomen worden, zodat het kampioenschap niet gedeeld hoeft te worden met de concurentie.

De felicitaties en de bloemen zijn voor Jaco – Odette -Ilse – Miranda – Mirjam – Marinda – Marjet – Peter B.- Bram – Martijn – Raymond – Peter K. en Arno. Ook een dank aan alle invallers die afgelopen veld- en zaalseizoen hebben meegedaan.

Kampioensteam HKC 5

Sponsorclinic 2019Kampioensteam HKC F2