Het eerste Sportgala van Hardinxveld-Giessendam!

Als onderdeel van het HAGI-festival wordt op woensdag 4 september het eerste Hardinxveldse Sportgala georganiseerd. Dit vindt plaats in Sporthal de Wielewaal en begint om 19.00 uur.

Iedere bewoner uit Hardinxveld-Giessendam wordt voor dit leuke Sportgala uitgenodigd!

Het belooft een topavond te worden die in het teken staat om de Hardinxveldse sport in het zonnetje te zetten. Voor het eerst worden in Hardinxveld de sporter, sportteam, sporttalent, jeugdteam en sportfoto van het jaar gekozen. Tevens wordt de Sportpluim uitgereikt aan een vrijwilliger op basis van zijn/haar verdiensten voor de sport in Hardinxveld. Ook komt er een aanprekende spreker vanuit de sport zijn/haar verhaal doen en het gehele programma wordt met leuke muziek omlijst.

De organisatie is in handen van stichting het 4-span, gemeente Hardinxveld-Giessendam en een aantal vertegenwoordigers vanuit Hardinxveldse sportverenigingen. Namens HKC is Kees de Jong bij de organisatie betrokken.

De organisatie nomineert niet zelfde kandidaten. Dit vragen wij aan jullie. Wij nodigen dan ook leden en besturen van sportverenigingen uit om voor 1 juli sporters en teams voor te dragen die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd. Daarbij moedigen we jullie ook aan om breed te denken ongeacht niveau, leeftijd of handicap. Ook niet leden van sportverenigingen worden van harte uitgenodigd om sporters en teams te nomineren.

Een onafhankelijke jury kiest dan drie nominaties per categorie waar uiteindelijk een winnaar uit voort komt. En die winnaars maken we bekend op het sportgala!

Er zijn zes categorieën:

  1. Sporter van het jaar
  2. Sporttalent van het jaar (tot 18 jaar)
  3. Sportteam van het jaar
  4. Jeugdteam van het jaar
  5. Sportfoto van het jaar
  6. Sportpluim

Via de website van het HAGI-festival  www.hagi-events.nl/aanmelden-kandidaten/ kunnen jullie de sporters en teams nomineren. Geef hierbij aan onder welke categorie de voordracht valt en waarom jullie voordracht zou moeten winnen.  Onder het kopje www.hagi-events.nl/sportgala/  staan de voorwaarden per categorie hier vermeld.

Jeugdkampioenen
Tijdens het gala zetten we ook graag onze jeugdkampioenen in het zonnetje. Daarom vragen we alle sportverenigingen hun jeugdkampioenen door te geven via de website van HAGI Festival. Stuur daarbij zoveel mogelijk foto’s en filmpjes mee van deze teams naar info@hagi-events.nl

Hoewel het voor de meeste verenigingen tegen het einde van het seizoen loopt, verwachten wij dat jullie tijd en moeite nemen om sporters en teams te nomineren. Laat je stem niet verloren gaan!

Voor eventuele vragen kunnen jullie contact met Kees de Jong opnemen, ctdejong@gmail.com

Noteer alvast in jullie agenda woensdag 4 september Sportgala!

Verkiezing HAGI Sportgala

Kampioenschap voor HKCNieuws