Growing® nieuwe sponsor voor HKC/Creon Kozijnen

Per 1 september jl. is HKC/Creon Kozijnen een sponsorovereenkomst aangegaan met Growing®, gevestigd aan de Moerbei 8a in Hardinxveld-Giessendam. Zowel  langs het hoofdveld als in sporthal Het Dok hangt er een reclamebord van Growing®.

Bij Growing® creëer je resultaat en verleg je je grenzen. Wij zijn er voor de ambitieuze en ondernemende mensen, bedrijven en teams die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust een commitment aan te gaan. Om zo een krachtiger, energieker, sterker fysiek en leven te creëren zonder schuldgevoel en zonder jezelf hierin te verliezen.

Eigenaar en oprichter Agnes Vleugel: “Met onze programma’s maak je dé kickstart voor een krachtig en energiek leven en begeleiden we je naar een fit, energiek, sterk lichaam én een krachtige mindset. Als jij meer energie hebt, krachtiger kan handelen en bewust met je gezondheid en vitaliteit bezig bent, maakt dit direct  impact in jouw leven. Je komt thuis ‘echt opdagen’ en doet dingen waarvan je weet dat ze je moet doen. Jij leert “de knop’ omzetten: je gaat doen wat nodig is jouw doelen te behalen. Excuses en uitvluchten zijn verleden tijd. We spreken hier over de 3 bouwstenen Body, Lifestyle & Mind en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze bouwstenen van je leven vormen de basis voor fysiek, persoonlijk en zakelijk succes”.

Wij heten Growing® hartelijk welkom bij HKC/Creon Kozijnen.

Agnes Vleugel namens Growing® en Jaap Tromp namens HKC ondertekenen de sponsorovereenkomst