Geslaagde sponsoravond HKC

De sponsorcommissie van HKC organiseerde dinsdag 3 november een avond voor sponsors en genodigden in restaurant Kampanje. HKC organiseerde deze avond omdat het. graag iets wilde doen voor de vele trouwe sponsors. Het werd een gezellige avond waar de sponsors en genodigden genoten van een heerlijk buffet. Na het buffet was het tijd om te luisteren naar gastspreker Gerard Kemkers, de meest succesvolle schaatscoach van Nederland. De voormalige schaatscoach trakteerde de ruim 80 aanwezige sponsors op een boeiend en inspirerend verhaal over zijn periode als schaatser en coach van het TVM team met de toppers Sven Kramer en Ireen Wust.

Na het verhaal van Gerard Kemkers werd de renovatie van het clubgebouw en de bouw van een sporthal gepresenteerd door architect Annemieke van Es.

Tenslotte kregen de gasten inzicht in de mogelijkheden een financieel steentje bij te dragen bij de realisatie van de sporthal en renovatie van het clubgebouw. HKC kijkt, met gastspreker Gerard Kemkers, terug op een zeer geslaagde sponsoravond.

Geslaagde sponsoravond HKC

Geslaagde sponsoravond HKC