GELIJKSPEL IN EEN ZONOVERGOTEN WEDSTRIJD

Zaterdag 22 april stond de wedstrijd Fortic-HKC op het programma. Voor beide ploegen een zeer belangrijke wedstrijd om nog mee te kunnen doen met de bovenste plaatsen. De stand in deze klasse is erg spannend en daarom moest HKC winnen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (16-16).

Na een lange voorbereiding dan eindelijk het startsignaal van de scheidsrechter. Rust Roest opende de score, maar Niels Deventer had hier al snel een antwoord op. De eerste minuten gingen beide ploegen gelijk op. Met de vele vrije ballen en strafworpen, die door de scheidsrechter werden gegeven werd, bleef het spannend. Francis profiteerde hiervan door de vrije ballen netjes af te maken en met een kleine voorsprong voor HKC werden de kleedkamers opgezocht.

In de rust werd orde op zaken gesteld en moest HKC de voorsprong uit bouwen om op deze manier de altijd zo stugge Zeeuwen van zich af te schudden. Helaas kon dat ene doelpunt tot 4 verschil niet worden gemaakt en kwamen het Fortis team steeds dichterbij. Stephan de Boon schoot nog twee keer raak en nu was het echt de taak om deze voorsprong te behouden. Fortis kon weer het gat verkleinen. Na nog 1 minuut te spelen kregen de Hardinxvelders nog een kans de twee punten binnen te slepen. Helaas wist het team niet meer te scoren.

Zaterdag 14 mei staat VEO op het programma. We hopen op veel supporters, zodat we deze punten in Hardinxveld kunnen behouden.