Geen punten voor HKC

Zaterdag 12 februari j.l. speelde HKC een van de laatste thuiswedstrijden in het binnenseizoen. HKC moest 200% geven om IJsselvogels te verslaan en twee punten op zak te houden, maar helaas ging de tegenstander er met de punten vandoor.

Moment in de wedstrijd HKC 1 - IJsselvogels 1Na het verlies van Merwede afgelopen week moest HKC de punten pakken om een gunstigere positie te hebben in de eerste klasse. HKC opende de score met een afstandsschot van Esther de Groot. Helaas had IJsselvogels hier direct een antwoord op en maakten zij de gelijkmaker. De eerste helft liep gelijk op en met scores van Sandra, Niels en Robert ging HKC de rust in met een voorsprong van 3 punten.

Het doel van de tweede helft was om de voorsprong uit te breiden en de punten in Hardinxveld te houden. Helaas kon IJsselvogels het gat dicht slaan. HKC probeerde weer op voorsprong te komen, maar ondanks scores van Arjan, Francis en Stephan lukte het niet de wedstrijd te winnen.

De komende twee weken zijn er geen wedstrijden en kan HKC zich voorbereiden op de wedstrijd tegen ACKC.

 

Fotoverslag

{artsexylightbox picasaUser=”hkc.competitie” picasaAlbum=”20110212HKC1IJsselvogels1″ previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

Team van de week

Het Team van de week, de Kangaroes mochten mee oplopen met het eerste van HKC; in de rust mochten zij even laten zien wat ze konden.

{artsexylightbox picasaUser=”hkckorfbal” picasaAlbum=”20110212TeamVanDeWeekKangaroes” previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

Fotografie van Arie Verschoor