Foto’s openingweek SSBH & HKC (t/m 25 juni)

De Openingscommite voor de officiele opening van de nieuwe sporthal van SSBH en ook de vernieuwde kantine HKC heeft goed werk geleverd en kan terugkijken naar een mooi weekend waarbij veel (oud) leden en geinteresseerden naar de sporthal ‘Het Dok’ gekomen waren.
Door Martin de Rooij en Bert Visser zijn er foto’s gemaakt en kunnen hier worden bekeken.

In de gallerij ‘Openingsweek deel 1’ van de openingsavond (vrijdag 17 juni), gallerij ‘Openingsweek deel 2’ van de eerste demonstraties, de wedstrijden Merwede G1 – Movado G1 en HKC – Vriendenschaar (zaterdag 18 juni), gallerij ‘Openingsweek deel 3’ de Bootcamp (maandag 20 juni) met de clinic Freerunnen (dinsdag 21 juni) en gallerij ‘Openingsweek deel 4’ met het Dance-Event (woensdag 22 juni). Verder in het laatste deel (5) een demonstratie van Try It Out (23 juni), de 5se editie van de Sportquiz (24 juni), het VSB-toernooi met het dankwoord voor het Openingscommite en als laatste het ‘ Voute sportkledingfeest’ (25 juni) is te zien in gallerij ‘Openingsweek deel 5’.
De fotogallerijen zijn ook te benaderen via de Google+/Picasa fotopagina van HKC’s evenementen staan hier ook dezelfde albums.