Fenna Zwang kiest voor rentree bij HKC

Fenna Zwang zal bij HKC haar al rijke korfballoopbaan een vervolg geven

Geboren, getogen en woonachting in Dordrecht is DeetosSnel de club waar Fenna het langs voor heeft gespeeld. In het seizoen 13-‘14 en ’14—15 speelde Zwang in de Korfbal League voor DVO uit Bennekom. Hoogtepunten in haar korfbal carrière zijn de jeugd NK’s, het winnen van de hoofdklassefinale met DeetosSnel in 2018 en het uitkomen voor Team NL.

In het dagelijks leven werkt Fenna bij het booking office van STC-KNRM in Rotterdam. STC-KNRM is een trainingscentrum voor onder andere offshore ‘emergency response’ trainingen.

Ze geeft zelf aan:

Fenna Zwang

Fenna Zwang (foto archief DeetosSnel)

Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met korfballen, omdat ik me op andere dingen in mijn leven wilde focussen. Daarbij was ik er toen ook echt van overtuigd dat ik korfbal achter me wilde laten. Toen ik, in eerste instantie via een dolletje, met HKC in contact kwam, merkte ik aan mezelf dat ik weer heel enthousiast werd. Iets wat ik overigens nooit meer had verwacht.
Nieuwe omgeving, nieuwe uitdaging, daar ben ik heel erg aan toe!

Het gesprek met de trainers was ook heel positief en voelde goed, waardoor ik er ook niet lang over na hoefde te denken. De doelstellingen van de club spreken mij ook aan.
Presteren in combinatie met plezier maken, dat is wat iedere sporter wil.
De club en de selectie die er nu staat is ambitieus en gebrand om het hoogst haalbare te halen, en daar wil ik graag aan deelnemen!”

Wij zijn als club erg blij voor de keuze van Fenna voor HKC en wensen haar veel succes en plezier bij onze club.

Korfbalvereniging HKC
Bestuur en TC

Mixtoernooi