De voorjaarskampioenen van HKC (seizoen 2021-2022)

Na het kampioenschap van HKC 1 zijn maar liefst 5 HKC-jeugdteams kampioen geworden in de voorjaars veldcompetitie.

HKC jeugdkampioenen

De gehele groep jeugdkampioenen voorjaarsseizoen 2021-2022

HKC F5, gesponsord door De Klerk, zijn onze jongste korfballers. En ze zijn hun carrière veelbelovend gestart! Ze wonnen al hun wedstrijden met best grote cijfers. De laatste wedstrijd werd met 8-2 van PKC gewonnen en de eerste titel is binnen. De kampioenen zijn Senn, Ralph, Mats, Brecht, Lynn en de trotse trainer/ coach Ruud.

HKC F5

De kampioenen van HKC F5

HKC E4, gesponsord door Deltabrug, werd voor het eerst kampioen, dus een groot feest. Een mooie prestatie. In de laatste wedstrijd werd GKV met maar liefst 20-13 verslagen en in de hele competitie verloor het team maar een keer. Felicitaties voor de trainers en de coach Esther en de spelers Rens, Noud, Aram, Christa, Fleur en Naomi.

HKC E4

De kampioenen van HKC E4

HKC D3, gesponsord door Blokland, is ook kampioen geworden met nog 1 wedstrijd te spelen. Dit jonge team met ook een aantal beginnende korfballers heeft het uitstekend gedaan in een poule met DVS, Vriendenschaar en Triade. Coach Tony heeft samen met Arno en de trainers hard gewerkt en ze kunnen trots zijn op dit mooie kampioenschap. Knap gedaan door Mees, Willem, Sven, Jan, Sara, Roya, Slava, Ize, Lotte, Jette, Ylja, Jens, Anieke en Quinn.

HKC D3

De kampioenen van HKC D3

HKC C1, gesponsord door BUKO, werd voor de 3e keer dit korfbaljaar kampioen. Eerder deze week werd nog nipt verloren van Kinderdijk, maar gelukkig stelde het team van Stan (en Friso) orde op zaken door in de laatste wedstrijd met 20-6 te winnen van GKV. Met dit kampioenschap is ook de promotie naar de Hoofdklasse een feit. En als toetje gaat het team ook nog deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap in Rheden. Veel succes! felicitaties voor Nout, Levi, Matthijs, Rick, Quinten, Noah, Fenne, Mirthe, Ilse, Melissa, Lindsey, Mary-Grace en de trainers/coaches.

HKC C1

De kampioenen van HKC C1

HKC B1, gesponsord door Goodweek had een razend spannende competitie. Door een valse start in de eerste wedstrijd tegen DSO leken de kampioensambities verkeken. Maar het team toonde veerkracht onder leiding van de tomeloze inzet van Marcel en de tactische plannen van Harry. Merwede B1 bleek een geduchte concurrent. Thuis werd met 1 punt verschil gewonnen en in de laatste wedstrijd zou Merwede of HKC er met de titel vandoor gaan. Bij rust nog een magere 4-4 stand, maar in de 2e helft gooide HKC B1 de schroom van zich af en met de 16-14 winst is het kampioenschap en promotie binnen. Felicitaties voor Iven, Coen, Sven, Jonas, Noah, Femke, Lizz, Pien, Sophie, Mary-Grace, Marcel, Harry en Sven.

HKC B1

De kampioenen van HKC B1

Fotoverslag

Fotografie: I. de Boon

Marrien en PeterHKC C1