De Klerk breidt sponsoring uit bij HKC/Creon Kozijnen

De Klerk Werkendam is al jarenlang als sponsor verbonden aan HKC/Creon Kozijnen. Alle F-teams spelen in wedstrijdshirts van De Klerk Werkendam en ook hangen er borden en vlaggen van de Werkendamse waterbouwer in Het Dok en rondom het hoofdveld van HKC/Creon Kozijnen. Directeur Ron de Groot is al vele jaren erg betrokken bij onze vereniging en de promotie naar de Korfbal League is hem uiteraard niet ontgaan.
Mooi is het dat De Klerk Werkendam de sponsoring nu gaat uitbreiden met reclame op de sportvloer in sporthal Het Dok.

De Klerk Werkendam is actief in de Waterbouw & Staalconstructie en speelt innovatief in op veranderende vragen uit de markt. Bouwen aan multidisciplinaire projecten is wat De Klerk Waterbouw doet. Voorbeelden hiervan zijn kademuren, remmingen, jetties, bruggen en sluizen, hijs- en bergingswerkzaamheden. Het bedrijf beschikt over een grote hoeveelheid drijvend materieel voor het werken vanaf het water. In de modern geoutilleerde werkplaatsen worden door De Klerk Staalconstructie de meest uiteenlopende constructies gerealiseerd. Van brug tot sluis, van steiger tot remmingwerk en van zinker tot ducdalf. Ook offshore en ‘special construct’ neemt een aparte plaats in binnen De Klerk.

HKC/Creon Kozijnen is vanzelfsprekend erg content met uitbreiding van de sponsoring door De Klerk Werkendam.

De Klerk Werkendam, Ron de Groot

Algemeen directeur Ron de Groot van De Klerk Werkendam (l) en Jaap Tromp namens HKC ondertekenen de sponsorovereenkomst.

Blom Sportprijzen & Reclamemakers