Daan Koppenol zorgt voor gewenste herenversterking bij HKC

Komend seizoen zal Daan Koppenol de selectie van HKC komen versterken. Na de eerdere damesaanwinsten zorgt Koppenol voor de gewenste toevoeging aan de herenkant van de selectie van HKC.

Daan Koppenol nam recent afscheid van PKC/Vertom

De 31 jaar jonge Koppenol speelde vanaf zijn overgang uit de junioren de afgelopen 11 seizoen in de 1e selectie van PKC/Vertom waarvan de meeste wedstrijden in PKC 2. De laatste jaren droeg de geboren leider hier ook de aanvoerdersband. In 11 seizoenen kon Daan Koppenol via invalbeurten en diverse basisplaatsen ook tot een respectabel aantal minuten in PKC 1 komen.

Koppenol heeft de ambitie om nog voor een langere periode waarde toe te voegen aan de selectie en HKC ziet in Koppenol zowel als korfballer als persoonlijkheid een versterking voor de huidige spelersgroep. Als jeugdspeler en speler van de selectie won Koppenol bij PKC alle mogelijke prijzen.
Bij HKC is hij met zijn kwaliteiten en ervaring een welkome aanvulling wanneer de selectie komend jaar zowel op het veld als in de zaal op het hoogte niveau zal gaan acteren.

Daan Koppenol is in het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut bij Rivas Zorggroep in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Daarnaast hoop hij zijn masteropleiding als Manueel Therapeut en Sportfysiotherapeut komend jaar af te ronden.
Zijn relatie met de geboren Hardinxveldse Kim van Beest, voorheen korfballend actief bij Vriendenschaar en GKV, zorgt voor een verbinding met Hardinxveld-Giessendam.

HKC is blij met de komst van Daan Koppenol en heten hem dan ook van harte welkom!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC