Carmen de Heer verlengt haar korfbalcarrière bij HKC

De Heer (26) komt over van PKC/SWKGroep uit Papendrecht. Carmen is hiermee voor Korfbalvereniging HKC, na de komst van de heren Job Pauw en Martijn Swets, een gewenste versterking aan de dameskant voor het seizoen 2019/2020.

Carmen is geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig in Papendrecht, waar ze ook vanaf jonge leeftijd begon met korfballen bij PKC. Na een succesvolle periode in de jeugd van deze club met vele kampioenschappen speelde Carmen de afgelopen seizoenen in het tweede team waar vanuit ze ook vele malen als invalster maar ook als basisspeelster in PKC 1 speelde.
Tijdens de play-off wedstrijd tegen Fortuna 2 om een plek in de finale van de reserve Korfbal League van afgelopen maart nam Carmen afscheid van het korfbal op hoog niveau.

Carmen is in het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeute bij Fysio Papendrecht waar ze na haar opleiding Bewegingsagogie aan het CIOS en Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam vanaf 2017 in dienst is.

Nadat bekend was geworden dat Carmen zou stoppen met korfballen bij PKC is er vanuit de TC van HKC contact gezocht en zijn we met elkaar in gesprek geraakt. Door de positieve gesprekken is Carmen gemotiveerd geraakt om bij HKC een nieuw sportief avontuur aan te gaan. Met de promotie naar de zaalhoofdklasse met HKC 1 ligt hier een mooie uitdaging voor de speelster welke als een echte team-player benoemd mag worden.

HKC is uiteraard erg blij met de keuze van Carmen voor onze mooie club. We heten Carmen dan ook van harte welkom!

Bestuur en TC Korfbalvereniging HKC