Fitness voor HKC leden

Op een 4-tal momenten in de week kan er door de HKC leden gebruik gemaakt worden van de fitness mogelijkheden in De Werf. Per training is er plaats voor 10 mensen. Om dit in goede banen te leiden is het de bedoeling dat u zich via de Sportlink app per training opgeeft. Op deze manier kunt u zien wie er gaat trainen en of er nog ruimte is. Tevens kunnen de trainers zien hoe groot de animo is en daar de training op aanpassen.

De trainingen staan gepland voor:

• Maandag 1e sessie van 19.45 uur – 20.30 uur
  • Maandag 2e sessie van 20.45 uur – 21.30 uur
  • Woensdag 1e sessie van 20.00 uur – 20.45 uur
  • Woensdag 2e sessie van 21.00 uur – 21.45 uur
  • Vrijdag 1 sessie van 08.45 – 09.30 uur (vanaf 5 oktober

Per 5 oktober is er dus ook op vrijdagochtenden de mogelijkheid om in de Werf te trainen. Esther Fijnekam zal deze training begeleiden. Vooralsnog is er 1 sessie van 08.45 – 09.30 uur. Ook hiervoor kan u zich aanmelden via de Sportlink app.

Fitness taken activeren met de Sportlink app:

Open de Sportlink app
Open het menu >> kies “Vrijwilligerstaken” >> kies “Mijn Taken”
Activeer: “Fitness – De Werf”.
Ga terug naar “Vrijwilligerstaken” en controleer of bij “Mijn Beschikbaarheid” de fitness tijden zijn inbegrepen.
Nu zijn de fitness trainingen zichtbaar in het programma: Menu >> Programma.
Inschrijven: Kies de activiteit “Fitness – De Werf” op de gewenste datum en tijd. Klik op de + om in te schrijven en bevestig. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar per training.
Uitschrijven: Klik op de pijltjes naast je inschrijving en bevestig de “ruil”. Andere sporters kunnen nu je plaats overnemen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u terecht bij Arjan de Haas.

Een kijkje in De Werf (Foto: Dok11 Fysiotherapie)