Fitness voor HKC leden

Op een 2-tal momenten in de week kan er door de HKC leden gebruik gemaakt worden van de fitness mogelijkheden in De Werf. Per training is er plaats voor 10 mensen. Om dit in goede banen te leiden is het de bedoeling dat u zich per email per training opgeeft. Afhankelijk van de belangstelling worden er wekelijks meer of minder trainingen ingepland.

De trainingen staan gepland voor:

• Woensdag 6 juni van 19.45 uur – 20.30 uur
  • Donderdag 7 juni van 21.15 uur – 22.00 uur
  • Woensdag 13 juni van 19.45 uur – 20.30 uur
  • Donderdag 14 juni van 21.15 uur – 22.00 uur

Bent u geïnteresseerd en wilt u meedoen, dan kunt u zich opgeven via trainenindewerf@gmail.com, of via de Sportlink app.

Fitness taken activeren met de Sportlink app:

Open de Sportlink app
Open het menu >> kies “Vrijwilligerstaken” >> kies “Mijn Taken”
Activeer: “Fitness – De Werf”.
Ga terug naar “Vrijwilligerstaken” en controleer of bij “Mijn Beschikbaarheid” de fitness tijden zijn inbegrepen.
Nu zijn de fitness trainingen zichtbaar in het programma: Menu >> Programma.
Inschrijven: Kies de activiteit “Fitness – De Werf” op de gewenste datum en tijd. Klik op de + om in te schrijven en bevestig. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar per training.
Uitschrijven: Klik op de pijltjes naast je inschrijving en bevestig de “ruil”. Andere sporters kunnen nu je plaats overnemen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u terecht bij Arjan de Haas.

Een kijkje in De Werf (Foto: Dok11 Fysiotherapie)