Arend Verschoor Kunstgras is ook nieuwe sponsor

Mijn naam is Arend Verschoor. Sinds 2006 verkoop en installeer ik kunstgras in tuinen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en verenigingen. Het geeft heel veel voldoening, als mensen blij zijn met het eindresultaat. Ik vind het leuk om mensen goed advies te geven, zodat ze optimaal (en zo lang mogelijk) plezier van hun kunstgras hebben. Vandaar, dat ik niet geloof in het opsturen van stalen, maar een showtuin heb.
Ik nodig u graag uit om een keer te komen kijken en voelen, wat kunstgras nu eigenlijk is en hoe dat er ten opzichte van natuurlijk gras uitziet. Ook na aankoop sta ik voor u klaar als u vragen of problemen heeft.

Ik ben groot voorstander van natuurlijk gras, maar dat vergt veel onderhoud en tijd. Tijd die de meesten van ons vaak niet hebben, of liever anders besteden. Ook is het lastig om natuurlijk gras in topconditie te houden, vooral als er kinderen op spelen. Kunstgras is dan een goed alternatief. Kunstgras is er in vele soorten, maten en … kleuren. De toepassingen zijn eindeloos. Kunstgras is ideaal als gazon bij uw woning of bedrijf, maar ook onder speeltoestellen, rond zwembaden, caravans, vakantiewoningen, op uw balkon of veranda, maar ook om die lelijke muur of schutting in uw tuin te bekleden.
Kijk op mijn website voor meer informatie en inspiratie : http://www.AVkunstgras.nl of bel 06-307 10 992.

Ik vind het erg leuk dat ik bij HKC een speelveldje van kunstgras mocht voorzien en ben naar aanleiding daarvan graag sponsor geworden. Ik wens alle leden van HKC veel plezier in deze mooie sport en natuurlijk heel veel succes in de competitie!

Dame Elektrotechniek