André Kuipers kwaliteitsmanager bij HKC

Korfbalvereniging HKC is trots te kunnen melden dat ex-international André Kuipers met ingang van het korfbalseizoen 2017-2018 bij HKC aan het werk gaat als kwaliteitsmanager korfbal. De opzet is dat Kuipers meer structuur aan gaat brengen in de jeugdopleiding bij de Hardinxveldse korfballers.  Hij gaat zich intensief bemoeien met het opleiden en begeleiden van de jeugdtrainers van HKC. Daarnaast wil de oud speler van Koog Zaandijk en DOS ’46 bij HKC de cultuur voor prestatiesport al vanaf de jongere jeugd stimuleren.

HKC is blij dat zij haar ambities een impuls kan geven door het aantrekken van André Kuipers. André was het afgelopen zaalseizoen als trainer-coach met zijn ploeg DSC in de Korfbal League actief.  HKC verwacht haar jeugdafdeling, die in het verleden al veel talenten heeft afgeleverd, hierdoor naar een hoger plan te tillen.

Daarbij is André Kuipers voor HKC nog een oude bekende: hij is één van de oprichters van Korfbalstars, die clinics geeft aan spelers en trainers. Meer informatie hierover vind je op http://www.korfbalstars.nl.