Akkermans Gloeitechniek tekent 5 jarig sponsorcontract met HKC

Akkermans Gloeitechniek tekent 5 jarig sponsorcontract met HKC

Op het kantoor in Kinderdijk van “Golden Sponsor” Akkermans Gloeitechniek, is zaterdag de sponsorovereenkomst getekend tussen Akkermans Gloeitechniek en HKC. Door de heer Sjaak Akkermans, directeur van Akkermans Gloeitechniek, en Meo de Rover namens HKC, werd een handtekening gezet onder een 5 jarig sponsorcontract, waar HKC zeer blij mee is.

De sponsoring omvat de shirtsponsoring van 9 jeugdteams, een reclamebord, een advertentie in het clubblad, en schenking van een wedstrijdbal. Op de foto overhandigt de heer Sjaak Akkermans namens Akkermans Gloeitechniek, symbolisch een shirt aan HKC (Meo de Rover) bij een van de gloeiovens.

Met deze overeenkomst wordt de al jarenlange samenwerking tussen HKC en Akkermans Gloeitechniek, weer voor 5 jaar vast vastgelegd. De heer Akkermans draagt HKC,en vooral het jeugdbeleid van onze vereniging een warm hart toe, en breng dat op deze wijze tot uitdrukking.

Akkermans Gloeitechniek levert hoogwaardige diensten op het gebied van industrieel gloeitechniek, en heeft een toonaangevende rol als vernieuwer in warmtebehandelingen voor diverse industrieën, zoals petrochemie, olie en gas, scheepsbouw. Informatie over het bedrijf is te vinden op de site: www.akkermansgloeitechniek.nl.