Aanvulling gezocht technische staf 1e selectie

Teambegeleider / statistieken HKC 1

Voor het volgende korfbalseizoen 2018/2019 zijn wij op  zoek naar een teambegeleider (M/V) voor HKC 1 welke tevens tijdens de wedstrijden van het eerste team van HKC de statistieken bij zal houden.

Als teambegeleider ben je een belangrijk  onderdeel van de selectie.  Je speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van de spelers en de trainer, zodat zij zich kunnen focussen op het korfballen. Voor, tijdens en na de wedstrijden op zaterdag ben je standaard aanwezig. Sociaal, behulpzaam en teamspeler zijn kenmerken die op je van toepassing zijn.

Statistieken zijn in de korfbalsport steeds belangrijk geworden. Zowel in de analyse van de tegenstander voorafgaand aan de wedstrijd als real-time tijdens de wedstrijd. Op deze manier kunnen de trainers tijdens de wedstrijd nog beter anticiperen op de prestaties binnen het eigen team maar ook op de tegenstander.

Met behulp van een iPad en een speciaal voor de korfbalsport ontwikkelde app worden de statistieken tijdens de wedstrijden door je bijgehouden.

De technische staf seizoen 2018/2019 bestaat verder uit:

– John Spek trainer/coach HKC 1
– Raimond Nieuwenhuizen assistent trainer/coach HKC 1
– Rinke Hoekstra trainer/coach HKC 2
VACATURE teambegeleider / statistieken HKC 1
– Jhon Hoekwater camera
– Marcus Eijkelenboom videoanalyse
– Jos de Groot sr. verzorging / fysiotherapeut
– Jos de Groot jr. verzorging / trainer “de Werf”
– Arjan de Haas trainer “de Werf”

Heb je interesse in deze functie en lijkt het je leuk om ook onderdeel van de technische staf te worden spreek me dan aan of stuur een email naar mdeboon@yahoo.com.

TC senioren
Mathijs de Boon