ROOSTER/UITLEG BAR- EN KEUKENDIENST

Onderstaand het rooster voor het nieuwe seizoen 2016 2017

Sleutel ophalen voor de eerste bardienst bij Edwin Schild, Jan Steenstraat 20.(eerste naam haalt sleutel op)

Indien je verhinderd bent, graag onderling ruilen en deze ruiling per mail doorgeven aan, sterrech@planet.nl zodat het rooster kan worden aangepast.

Let op! Tijden kunnen per week verschillen.

Wekelijks is er een van de leden van de kantinecommissie “aanspreekpunt”. Mochten er zich problemen voordoen, spreek diegene dan aan en indien niet aanwezig kun je bellen.
We zijn met SPOED op zoek naar mensen die op zaterdag of een doordeweekse avond een kantinedienst willen draaien. Lijkt het jou leuk of weet je iemand, je kunt je opgeven bij Tineke Sterrenburg(sterrech@planet.nl.) 0184-611326, zodat niet elke week dezelfde personen bardienst moeten draaien.

Alvast bedankt voor jullie inzet!!
De Kantinecommissie: Kees, Jaap, Edwin, Tineke, Joleen en Eva.

Onderstaand overzicht is nog niet actueel. Binnenkort wordt er met de vrijwilligers module gekoppeld en zal automatisch een volledig overzicht gecreëerd worden.