24 uur evenement bij HKC: 8 – 9 juni a.s.

Op 8 en 9 juni wordt bij HKC een 24-uurs evenement georganiseerd, wat in de plaats komt van de gebruikelijke slotweek.
De evenementencommissie is volop bezig met de voorbereidingen voor dit marathonevenement.

Op het HKC-complex zullen 24 uur lang tal van activiteiten plaatsvinden, zoals:

• 24 uur korfzitten
  • Pannenkoekenrestaurant
  • Speurtocht
  • Koppelschieten
  • Training in “De Werf”
  • KombiFit
  • Filmkijken
  • Spelletjesmarathon
  • Overnachten in sporthal
  • Ochtendgymnastiek
  • High Tea
  • Training Small Group Fitness
  • Vrienden-Straten-Bedrijven korfbaltoernooi
  • Boutdraaien
  • enz.

Voor iedere HKC-er reden om de agenda vanaf vrijdag 8 juni 17.00 uur tot zaterdag 9 juni 17.00 uur vrij te houden om deel te nemen aan of toeschouwer te zijn bij één of meer van de vele evenementen.

Natuurlijk zijn er ook veel vrijwilligers nodig om dit evenement te doen slagen en de evenementen commissie roept dan ook ouders, trainers, coaches en spelers op om hierbij te assisteren. Geef je op via e-mail: hkc-ikdoemee@live.nl onder vermelding van vrijwilligers 24-uurs evenement.

Tijdens dit evenement wordt er ook geld ingezameld voor KIKA, omdat we vinden dat we als HKC een maartschappelijke verantwoording hebben die verder gaat dan alleen korfbal.

Deze inzameling houdt ook verband met het ROMY’S HEALTHY FEST, dat op 23 juni a.s. van 13.30 tot 16.30 uur op het HKC-complex en in sporthal Het Dok wordt gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door de Hardinxveldse Romy van der Linden, 13 jaar oud, die al meer dan een jaar vecht tegen de levensbedreigende ziekte leukemie. Ook de opbrengst van Romy’s Healthy Fest gaat naar KIKA.

Laten we er op 8 en 9 juni met elkaar een spectaculair evenement van maken als mooi slot van het seizoen 2017-2018 en daarbij ook KIKA op een geweldige manier steunen.

Jaap Tromp